KAPADOKYA PURMEREND

KAPADOKYA PURMEREND De Calzonespecialist

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 3707 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Kapadokya Purmerend. Meer weten? Ontdek meer

25 mei 2022 om 20:03 Bezorger vriendelijk en netjes. Eten was op zich oke. bijna 2 uur moeten wachten op het eten. waardoor je eten lauw was. En je humeur er niet gezelliger op word.. En voor dat geld had ik het wel beter en meer verwacht...
25 mei 2022 om 19:28 Heerlijk.echt super word ik vaste klant
24 mei 2022 om 20:45 Vriendelijke bezorger en lekker eten :))
24 mei 2022 om 20:12 Helaas was de bodem taai. Scherp mes had moeite, laat staan de tanden…
23 mei 2022 om 15:24 Sneller bezorgd dan gedacht en dit keer wel goed warm.
23 mei 2022 om 11:13 Dit mag je geen kapsalon noemen, zo slecht! Veel te veel knoflooksaus en shoarma ipv kebab, bovendien geen sambal en de friet was niet lang genoeg gebakken waardoor heel erg slap.
21 mei 2022 om 10:51 Zoals altijd was de turkse calzone weer erg goed. Bezorgtijd werd van te voren aangegeven (60min) bezorger was 4min eerder en daarmee netjes op tijd.
21 mei 2022 om 10:26 Eten goed maar eten zouw binnen 55min er zijn maar ik heb bijna 2 uur gewacht opme eten en geen belletje dat het wat later komt dat is minder
21 mei 2022 om 9:33 Keer op keer weer de beste! Ga zo door jongens!
21 mei 2022 om 0:31 Heerlijk gegeten, beste calzone
20 mei 2022 om 20:38 Na meer dan anderhalf uur wachten werd ons eten bezorgd. Het eten viel tegen, vlees was doorgevaren en droog. Calzone slecht gevuld. Jammer.
20 mei 2022 om 0:20 Lekker snel!! En wat veel vlees, heerlijk!! Raar pitabroodje?! Leek wel een garlicbread van NYpizza.