KAPADOKYA PURMEREND

Recentebeoordeling


4 sterren uit 3900 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Kapadokya Purmerend. Meer weten? Ontdek meer

28 sep 2022 om 10:28 Food was trash, lamb was not properly cooked even. I had to throw everything:(
27 sep 2022 om 21:14 Erg lekker
24 sep 2022 om 20:52 Average food and took a lot of time for delivery
24 sep 2022 om 19:59 Het viel deze keer erg tegen. Ik keek er naar uit om weer een Turkse Calzone te eten, maar de totale smaakbeleving was niet wat ik gewend ben. Het deeg smaakte minder lekker en ook de vulling was anders (minder lekker), dus ietwat een domper.
24 sep 2022 om 8:06 Was prima
23 sep 2022 om 21:59 Was goed en erg lekker
23 sep 2022 om 19:42 Bestelling voor de tweede keer in 2 maanden niet compleet. Geen behoefte om weer contact op te nemen omdat dit de vorige keer ook weinig opleverde en tijd kost (terwijl het eten koud aan het worden is.) Kwaliteit van het eten ook niet geweldig.
23 sep 2022 om 4:34 Beste
21 sep 2022 om 21:16 Erg snelle levering en vriendelijke bezorger. Eten vulde goed en heeft gesmaakt!
18 sep 2022 om 22:04 Was erg lekker
17 sep 2022 om 20:26 Eten zag er goed uit ik had calzone maar was half koud en brood smaakte droog en vees ook en er zat dit keer weinig saus in
17 sep 2022 om 9:19 Koerier heel vriendelijk, maar het eten wat buitengewoon ranzig. Kip was halfgaar, de bijgevoegde salade was niet vers en dan ook nog eens heel duur.. Sorry mijn eerste keer wordt ook meteen de laatste keer dat ik hier bestel.