KAPADOKYA PURMEREND

Recentebeoordeling


4 sterren uit 4875 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Kapadokya Purmerend. Meer weten? Ontdek meer

20 mei 2024 om 20:29 Het eten was redelijk, broodje was koud en patat was lauwwarm vlees was oké!
19 mei 2024 om 11:47 In de pasta zat een stukje gehakt van ongeveer 2 cm wat niet fijn is voor iemand die vegetarisch eten besteld, en de calzone was dit keer niet mooi bol zoals normaal maar behoorlijk plat en minder gevuld.
17 mei 2024 om 23:06 Ouderwets lekkere calzone’s.
17 mei 2024 om 21:57 Het was weer top
17 mei 2024 om 20:01 Prima eten en ook op tijd geleverd
17 mei 2024 om 16:08 Me bestelling was niet compleet
16 mei 2024 om 22:20 Ik voel me speciaal en vereerd ,voor de snelle bezorging en het eten was heerlijk heb gesmuld. Dankjewel :-):-):-) vriendelijk!
16 mei 2024 om 21:40 Hmm, op zich prima.. maar ik kreeg een gewone cola, terwijl ik een light had besteld. Dat vind ik dan wel weer erg jammer Vond t ook erg duur voor wat ik kreeg
15 mei 2024 om 21:10 Eten was lekker! Pizza mocht iets langer nog. Maar kipfilet schotel was heerlijk
14 mei 2024 om 20:44 Calzone was te veel saus en kaas, weinig vlees, Pizza pepperoni was goed, knoflook bakjes slecht gevuld en klein. Bezorging was wel snel. Prijs kwaliteit verhouding komt niet meer overeen met vroeger, helaas! Vind €32,- toch een aardig bedrag.
12 mei 2024 om 21:59 was lekker, 2x calzone 1x kip sate en 1 extra. div
12 mei 2024 om 20:02 Het was erg lekker.